Условия на доставка при направена поръчка в електронният магазин Kraft.bg

Уважаеми клиенти, прочетете нашите условия за доставка за да знаете правилата, които спазваме при получена поръчка!

Поръчки направени през делнични дни (понеделник-петък) след 15:00 в електронният магазин Kraft.bg се обработват на следващият ден.

Поръчки направени в петък след 15:00 часа, както в събота, неделя и празнични дни, се обработват в първия работен ден. Поръчки направени в ден на официален празник се обработват в първия работен ден на куриерска фирма Еконт Експрес.

Може да направите ПОРЪЧКА Онлайн 24/7 като натиснете бутона “КУПИ

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт в рамките от 1 до 2 работни дни, в зависимост от населеното място, след приемане и потвърждение на поръчката, като посоченият срок се прилага доколкото не противоречи на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер и като клиента поема цената на доставката от куриера.

При заявяване от клиент, стоката ще бъде доставена до офис на куриерска фирма “Еконт”, цената за доставката се поема от купувача, като тя ще бъде с най-ниска стойност. В последна стъпка, може да прочетете и изчислите, колко ще Ви бъде доставката до точното населено място.

Доставка на даден продукт се извършва само след потвърждение от страна на клиента по телефона.

Преглед и Тест на продукта!

При получаването на продукта купувачът е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като Потребителят губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи.

Начини на плащане

Плащането от страна на клиента може да бъде извършено по следните начини:

Плащане чрез наложен платеж – купувачът заплаща сумата на куриер при доставен продукт след преглед и тест с БАНКОВА КАРТА или в БРОЙ

Баков път – постредством платежно нареждане. В този случай ще е необходимо време, докато сумата се получи в банковата сметка на продавача. Срокът за доставка започва да тече от момента, в който парите са получени по банков път от компанията.

в e-Еcont – през ePay или с банкова карта

ВАЖНО!!!

Парите от куриерска фирма Еконт ги получаваме по банков път, затова фактурите се получават на имейл до 5 работни дни, след като приемете пратката.

Рекламация по време на преглед

Рекламация може да бъде подадена във връзка с непълно или неправилно изпълнение на договор. Само и единствено, когато неточното изпълнение на услугата е установено пред Куриера и в негово присъствие, Куриерът съставя констативен протокол, който прилага като част от процедурата по рекламация.

Връзка с отдел рекламация, може да намерите на телефона изписан на касовия бон, който е получен от куриерска фирма Еконт Експрес и задължително трябва да пазите!

Може да ни пишете и на имейл, като задължително изпратите номера на товарителница и оставите телефон за обратна връзка с Вас!

Цената за доставка се заплаща и определя от куриерска фирма Еконт Експрес.

Стоките се доставят на получателите стандартно – на ръка срещу подпис, като пратките се доставят до входа на сградата. При извършването на доставката се подписва документ за приемо–предаване, като Потребителят собственоръчно изписва и собственото и фамилното си име, с което удостоверява точното изпълнение на поръчката. Цената се заплаща от потребителя, като се изчислява автоматично от куриерска фирма Еконт Експрес.

Допълнителни уточнения към условия за доставка

Поръчки направени през делнични дни (понеделник-петък) преди 15:00 в електронният магазин Kraft.bg се обработват на същия ден.

Поръчки направени през делнични дни (понеделник-петък) след 15:00 в електронният магазин Kraft.bg се обработват на следващият ден.

Поръчки направени в петък след 15:00 часа, както в събота, неделя и празнични дни, се обработват в първия работен ден. Поръчки направени в ден на официален празник се обработват в първия работен ден на куриерска фирма Еконт Експрес.

Калкулиране на доставка от сайта на куриерска фирма Еконт

Отворете линка:

https://www.econt.com/e-econt/calc/calc_old.php?lang=bg

След това въведете килограмите на продукта, който сте гледали в сайта и напишете сумата.

Като натиснете бутона ИЗЧИСЛИ ЦЕНА, ще се калкулира сумата за доставка, която трябва да заплатите, при получаване на пратката.

Можете да прочетете повече за Общите условия и Политиката за бисквитките на връзките в долната част на страницата.