Връщане на продукт

Чрез тази форма може да се свържете с нас за да върнете продукт. Моля попълнете всички полета и натиснете “Изпрати”. След това наш служител ще се свърже с вас.

Запознайте се и с Общите условия на сайта Kraft.bg!

  РЕКЛАМАЦИЯ 

  Потребителят, трябва да върне стоката/стоките на посочения адрес от който е изпратена стоката. 
  Този адрес се намира на разписката от Еконт, която е получена, при приемане на пратката, когато е заплатена. 
  Задължително трябва да сложите копие от разписката от Еконт, касов бон или гаранционна карта, за да покаже, че стоката е закупена от нас!

  Като описание, трябва да напишете:
  – За Рекламация ( Като свободен текст, може да опишете проблема на самия продукт, който Вие сте забелязали. )

  След като успешно сте предали стоката, очаквайте в 30-дневен срок да извърши необходимото обслужване. Имайте предвид, че ако 30-тия ден е неприсъствен, то той изтича на първия присъствен ден, т.е.  ако 30-тия ден е неделя, то понеделник (31-вия) ще бъде последния ден. 

  Закупена стока в търговски вид, може да бъде върната в рамките на 14 дневен срок по силата на член 50 от ЗЗП, в случай че е в същото състояние, в което е билa доставенa (няма драскотини, увреждания, непълен комплект, увредена опаковка /кутия, токови удари). При неизпълнение на тези условия Ние запазваме правото си да откажем да приемем върнатата стока и съответно да не възстановим пълната сума, платена от Потребителя. 

  Потребителят, трябва да върне стоката/стоките на посочения адрес от който е изпратена стоката. 
  Този адрес се намира на разписката от Еконт, която е получена, при приемане на пратката, когато е заплатена. 
  Задължително трябва да сложите копие от разписката от Еконт, касов бон или гаранционна карта, за да покаже, че стоката е закупена от нас!

  Като описание на товарителницата от Еконт, може да напишете, какво точно желаете, за да може да Ви съдействаме възможно най – бързо:
  – Възстановяване на сума
  – Смяна на продукт

  Всички разходи по връщането на стока, включително транспортни разходи, други куриерски и банкови такси свързани с възстановяването на платената цена за покупка, са за сметка на Потребителя.

  Потребителят има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й. Сумата, която е обявена, като наложен платеж.
  При отказ за получаване на стоката Потребителят е длъжен да заплати всички разходи по връщането на стока, включително транспортни разходи и други куриерски такси.

  Не се приемат пратки с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ! При получаване на стоката, тя ще  бъде проверена, че отговоря на изискванията, ако това е така, сумата ще бъде възстановена в 14 дневен срок с пощенски паричен превод.

  За подадени рекламации, ни уведомете с номер на товарителница и по имейл: tehmarttools@gmail.com
  Когато изпратите стоката/стоките към нас, моля пазете бележката от куриерска фирма Еконт.

  Експресна доставка

  Доставка с Еконт

  Лесно връщане

  До 14 дневен срок

  Наложен платеж

  След преглед и тест

  Много подаръци

  Вземи подаръци и отстъпки