Връщане на продукт

Чрез тази форма може да се свържете с нас за да върнете продукт. Моля попълнете всички полета и натиснете “Изпрати”. След това наш служител ще се свърже с вас.

Запознайте се и с Общите условия на сайта Kraft.bg!

  РЕКЛАМАЦИЯ 

  Потребителят, трябва да върне стоката/стоките на посочения адрес от който е изпратена стоката. 
  Този адрес се намира на разписката от Еконт, която е получена, при приемане на пратката, когато е заплатена. 
  Задължително трябва да сложите копие от разписката от Еконт, касов бон или гаранционна карта, за да покаже, че стоката е закупена от нас!

  Като описание, трябва да напишете:

  – За Рекламация или за СЕРВИЗ ( Като свободен текст, може да опишете проблема на самия продукт, който Вие сте забелязали.)

  Като описание на товарителницата от Еконт, може да напишете, какво точно желаете, за да може да Ви съдействаме възможно най – бързо:

  Сервиз
  – Възстановяване на сума
  – Смяна на продукт


  След като успешно сте предали стоката, очаквайте в 30-дневен срок да извърши необходимото обслужване. Имайте предвид, че ако 30-тия ден е неприсъствен, то той изтича на първия присъствен ден, т.е.  ако 30-тия ден е неделя, то понеделник (31-вия) ще бъде последния ден. 

  Всички разходи по връщането на стока, включително транспортни разходи, други куриерски и банкови такси свързани с възстановяването на платената цена за покупка, са за сметка на Потребителя.

  Не се приемат пратки с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ! При получаване на стоката, тя ще  бъде проверена, че отговоря на изискванията, ако това е така, сумата ще бъде възстановена в 14 дневен срок с пощенски паричен превод.

  Потребителят има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й. Сумата, която е обявена, като наложен платеж.

  Закупена стока в търговски вид, може да бъде върната в рамките на 14 дневен срок по силата на член 50 от ЗЗП, в случай че е в същото състояние, в което е билa доставенa (няма драскотини, увреждания, непълен комплект, увредена опаковка /кутия, токови удари). При неизпълнение на тези условия Ние запазваме правото си да откажем да приемем върнатата стока и съответно да не възстановим пълната сума, платена от Потребителя. 

  При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

  За подадени рекламации, ни уведомете с номер на товарителница и по имейл: tehmarttools@gmail.com
  Когато изпратите стоката/стоките към нас, моля пазете бележката от куриерска фирма Еконт.

  Експресна доставка

  Доставка с Еконт

  Лесно връщане

  До 14 дневен срок

  Наложен платеж

  След преглед и тест

  Много подаръци

  Вземи подаръци и отстъпки